• Home
  Home Ga terug naar de homepage.
 • Categorieën
  Categorieën Toon alle categorieën op Change in Site
 • Tags
  Tags Toon alle tags die gebruikt zijn op Change in Site.
 • Auteurs
  Auteurs Zoek naar uw favoriete auteur op Change in Site.
 • Inloggen
  Login Inlogformulier
13
sept

Doen, omdat het je wat doet! Onderwijsvernieuwing uit de Achterhoek

Geschreven door op in Artikelen
 • Fontgrootte: Groter Kleiner
 • Hits: 2265
 • Afdrukken

Heb jij ook regelmatig het gevoel dat het tien keer beter, leuker of slimmer kan binnen je team of organisatie? Een gevoel van onvrede of juist opwinding. Je staat hierin niet alleen en op veel plekken ontluiken bijzondere vernieuwingsinitiatieven. Lees het verhaal van inspirator Cris Zomerdijk en kom op 6 oktober naar de Leadership Experience.

Tijdens de Unconference delen we een uniek vernieuwingsverhaal vanuit het onderwijs in de Achterhoek. Een onderwijsinstelling waar de afgelopen anderhalf jaar een beweging is ontstaan gericht op toekomstbestendig onderwijs. Niet door uitgebreide plannen te maken, maar door met een groep aanjagers te gaan experimenteren, fouten te maken en anderen te enthousiasmeren mee te doen. De toekomst bouwen door nu te gaan lopen. Laat je inspireren, verleiden en uitdagen om ook jouw team of organisatie te laten stralen als nooit te voren.

Lees in het dubbelinterview met Cris Zomerdijk en Theo Blom hoe de initiatiefnemers de beweging op gang hebben gebracht. Minder ratio en controle en meer ruimte voor ondernemendheid. Vernieuwing creëren door buiten de gebaande paden te gaan. Op 6 oktober delen deze inspiratoren samen met een van de docenten de ervaringen uit deze ontdekkingsreis.

Over de inspiratoren

Theo Blom is sectordirecteur Zorg, Welzijn & Sport van het Graafschap College. Cris Zomerdijk is veranderkundige en vennoot bij Holland Consulting Group. Vanuit intuïtie, enthousiasme en drive werken zij dagelijks samen met andere aanjagers aan vernieuwing in organisaties. Zij gaan tijdens de Unconference graag met je in gesprek.

LEADERSHIP EXPERIENCE: Leidinggeven aan transitie

Heb of wil jij een (voortrekkers)rol in de transitie naar de organisatie van de toekomst? Noteer dan 6 oktober 2016 in je agenda!

 Geïnspireerd door inspiratoren als Bob Hutten, Ron Steenkuijl, Saskia Nijs en vele anderen gaan we gezamenlijk aan de slag met vragen rond ‘de organisatie van de toekomst’. Niet voor niets kiezen we voor de vorm van een unconference. Want pasklare antwoorden zijn er niet en elke organisatie verandert anders. Vanuit je eigen leerbehoefte geef je (mede) richting aan deze bijeenkomst.

Voor 299 euro ben je erbij en voor een teamticket geldt 3=2   

MELD JE NU AAN >>

beeld: pixabay

Waardeer dit blogbericht:
0

Change in Site is hèt knooppunt op het gebied van Verandermanagement en Leiderschap. De redactie van CiS bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor deze onderwerpen. Contact opnemen met de redactie kan via het contactformulier