Over Change in Site

Hèt knooppunt op het gebied van Verandermanagement en Leiderschap

Platform

Change in Site is het knooppunt op het gebied van verandermanagement en gerelateerde leiderschapsvraagstukken.

ChangeinSite staat voor:
• Changin' site
• Change insight
• Change inside
• Change in sight!

Change in Site slaat een brug tussen kennis en praktijk, tussen wetenschap en ervaring en tussen mensen en verandering. Online en offline. Change in Site heeft als doel het vakgebied van verandermanagement en leiderschap te innoveren en de toegankelijkheid en toepasbaarheid ervan te vergroten. Dit platform zorgt voor inspiratie, verdieping en ontmoeting en creatie vanuit vakmanschap en kwaliteit.

Dit platform is community based. Wij nodigen u van harte uit kennis met ons te maken en bij te dragen.

Doelgroep

Change in Site is opgericht voor iedereen die meer wil weten over verandermanagement en aan verandering gerelateerde leiderschapsvraagstukken. Voor iedereen die mee wil doen in de dialoog of inspiratie zoekt. Van consultants, interimmers en ZZP'ers, tot professionals, studenten, medewerkers, managers, leidinggevenden en directeuren HR, in de lijn of uit andere vakgebieden. Change in Site is niet branche gebonden, wat wil zeggen dat zowel overheid en maatschappelijke organisaties, verenigingen en collectieven als onderwijsinstellingen en de zakelijke dienstverlening welkom is.

Change in Site is opgericht door HRcommunity en Koninklijke uitgeverij Van Gorcum en werkt met diverse partners samen. Change in Site is daarmee een zelfstandig en onafhankelijk initiatief.

Indeling

Op Change in Site zijn gebruiken we de volgende indeling:Om te beginnen maken we een onderscheid tussen inspiratie en verdieping.

Onder Inspiratie vallen

- Blogs,
- Opiniestukken,
- Media (presentaties, korte filmpjes)
- en nieuwsberichten.

Onder Verdieping vallen

- Artikelen
- Wetenschappelijke bijdragen
- Whitepapers
- Scripties

 

CiS op Twitter

Any data to display

Abonneer op CiS updates

Uw naam:
Uw email: