MAAK HET MEE!

Hét tweedaagse verander-event van 2014

'MAAK HET MEE!' is hét change event van 2014. Het klapstuk van een actie-onderzoek naar verander-ervaringen. Wat ervaar je als je verandert? En welke ervaringen doen je veranderen? Mee-makers produceren én ondergaan op 19 en 20 september 2014 experimentele veranderervaringen. Geen zintuig en middel blijft onbeproefd. Motto: 'it is easier to act yourself in new ways of thinking, than to think yourself in new ways of action'. We ondernemen 'MAAK HET MEE!' met professionals uit de werelden van advies, management, onderzoek, theater en communicatie.

Wil je meer weten over 'MAAK HET MEE!' op 19 en 20 september? Bezoek dan www.maakhetmee.com. 

IMG 1396

Uitnodiging: MAAK HET MEE nu al meemaken?

Om het programma meer vorm te geven hebben we een aantal co-creatie-dagen gepland met de mensen die bijdragen aan het programma. Je bent als mogelijk geïnteresseerde van harte welkom op deze dagen! Tijdens deze dagen geven we het programma van MAAK HET MEE verder vorm en mag je komen voorproeven, genieten en mede co-creëren!

Mocht je mensen kennen (in je bedrijf, in je netwerk of ergens anders) waarvan je weet of denkt dat ze ook (zouden) willen komen op 19 en 20 september, dan nodigen we hen ook van harte uit om op deze data aanwezig te zijn.

Kom je? Leuk! Laat het ons weten op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ivm de voorbereidingen en om de locatie en routebeschrijving te ontvangen.

Neem je mensen mee? Ook leuk! Laat je dit ons ook weten  op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  i.v.m. de organisatie van de co-creatiedagen?

Korting op Inschrijving

De eerste 55 inschrijvers maken nog meer mee voor nog minder geld! Vanaf het moment van inschrijven ben je Mee-Maker. Je kunt vanaf dat moment de voorbereidende cocreatie en regiesessies in het Stork gebouw meemaken en het verhaal mede maken.

De eerste 55 inschrijvers betalen slechts € 555,- Je bent dan ook welkom op de cocreatie en regiesessies van het event. De tweede 66 inschrijvers betalen € 666,- Alle volgende inschrijvers betalen € 777,-

Maak meer mee voor minder en schrijf je nu in!

De komende maanden zal er geregeld nieuws over MAAK HET MEE op ChangeinSite verschijnen, evenals andere content.

Meer weten over de initiatiefnemers van MAAKHETMEE? Klik hier!

CiS op Twitter

EVENTMAAKHETMEE MAAK HET MEE!

Het verhaal over de progressierups al gelezen van Mirjam Meijs via @Veranderen ?http://t.co/tTKpy6PHjy

5 minutes ago Reply Retweet Favorite
moniquedeneef Monique de Neef

RT @Veranderen'>Veranderen: "Werk zal radicaal veranderen" @RemcoMostertman blogt over toekomstige ontwikkeleingen: http://t.co/kGdGUiPgV2 via @Verande

11 hours, 49 minutes ago Reply Retweet Favorite

Reacties & Dialoog

Beste Branko,
Inderdaad heeft innerlijk leiderschap niets te maken met wel of geen volgers krijg...
Gast - Branko Lastdrager
Fijn artikel dat ik enkel kan onderstrepen. Fascinerend blijft de paradox die je in het artikel verw...
Gast - Vincent Vrooland
Ramo, ik denk dat je gelijk hebt. Op dit moment zie ik vooral bij gemeenten alle langere tijd allerl...

Abonneer op CiS updates

Uw naam:
Uw email:

Sponsors

logo sbi

VanGorcum1

Qurrent

e-office

WORK21-FC1