MAAK HET MEE!

Hét tweedaagse verander-event van 2014

'MAAK HET MEE!' is hét change event van 2014. Het klapstuk van een actie-onderzoek naar verander-ervaringen. Wat ervaar je als je verandert? En welke ervaringen doen je veranderen? Mee-makers produceren én ondergaan op 19 en 20 september 2014 experimentele veranderervaringen. Geen zintuig en middel blijft onbeproefd. Motto: 'it is easier to act yourself in new ways of thinking, than to think yourself in new ways of action'. We ondernemen 'MAAK HET MEE!' met professionals uit de werelden van advies, management, onderzoek, theater en communicatie.

Wil je meer weten over 'MAAK HET MEE!' op 19 en 20 september? Bezoek dan www.maakhetmee.com. 

IMG 1396

Uitnodiging: MAAK HET MEE nu al meemaken?

Om het programma meer vorm te geven hebben we een aantal co-creatie-dagen gepland met de mensen die bijdragen aan het programma. Je bent als mogelijk geïnteresseerde van harte welkom op deze dagen! Tijdens deze dagen geven we het programma van MAAK HET MEE verder vorm en mag je komen voorproeven, genieten en mede co-creëren!

Mocht je mensen kennen (in je bedrijf, in je netwerk of ergens anders) waarvan je weet of denkt dat ze ook (zouden) willen komen op 19 en 20 september, dan nodigen we hen ook van harte uit om op deze data aanwezig te zijn.

Kom je? Leuk! Laat het ons weten op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ivm de voorbereidingen en om de locatie en routebeschrijving te ontvangen.

Neem je mensen mee? Ook leuk! Laat je dit ons ook weten  op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  i.v.m. de organisatie van de co-creatiedagen?

Korting op Inschrijving

De eerste 55 inschrijvers maken nog meer mee voor nog minder geld! Vanaf het moment van inschrijven ben je Mee-Maker. Je kunt vanaf dat moment de voorbereidende cocreatie en regiesessies in het Stork gebouw meemaken en het verhaal mede maken.

De eerste 55 inschrijvers betalen slechts € 555,- Je bent dan ook welkom op de cocreatie en regiesessies van het event. De tweede 66 inschrijvers betalen € 666,- Alle volgende inschrijvers betalen € 777,-

Maak meer mee voor minder en schrijf je nu in!

De komende maanden zal er geregeld nieuws over MAAK HET MEE op ChangeinSite verschijnen, evenals andere content.

Meer weten over de initiatiefnemers van MAAKHETMEE? Klik hier!

CiS op Twitter

ferentinou34 Despina Ferentinou

RT @Veranderen: RT @MyrkeNieweg: A Tale of Power & Vision http://t.co/PcyLvssbzT

5 hours, 9 minutes ago Reply Retweet Favorite
daan_buijs Daan Buijs

RT @Veranderen: Wat werkt wel en niet? Hoe integreer je verandering de dagelijkse praktijk? Kom naar #ChangeDay op 31/10 http://t.co/d0OahN…

13 hours, 4 minutes ago Reply Retweet Favorite

Reacties & Dialoog

Beste Sheila,
Dank voor je reactie en goede vraag. Bij de selectie van leidinggevenden wordt ond...
Gast - Sheila Karwal
Kan me geheel vinden in de gedachtegang. Vraag die dit oproept is hoe hiermee om te gaan in selectie...
Gast - Mariëlle
Beste Dirk,

Verbeteren en ontwikkelen zijn ook veranderingen, die vaak verder voeren dan de...

Abonneer op CiS updates

Uw naam:
Uw email:

Sponsors

logo sbi

VanGorcum1

Qurrent

e-office

WORK21-FC1