• Home
  Home Ga terug naar de homepage.
 • Categorieën
  Categorieën Toon alle categorieën op Change in Site
 • Tags
  Tags Toon alle tags die gebruikt zijn op Change in Site.
 • Auteurs
  Auteurs Zoek naar uw favoriete auteur op Change in Site.
 • Inloggen
  Login Inlogformulier
11
aug

5 Inspirerende TEDtalks over change

Geschreven door op in Media
 • Fontgrootte: Groter Kleiner
 • Hits: 1895
 • Afdrukken

Het is hoogzomer, maar wij hebben hier binnen de kaarsjes alvast aangestoken om de kou en de regen buiten te houden. Het geeft ons wel tijd om vijf inspirerende TEDtalks met jullie te delen.

 1. Political change with pen and paper

Wil jij je lokale politiek beïnvloeden? Luister dan naar deze TEDtalk van Omar Ahmad, deze voormalig burgemeester van San Carlos, Californië. In vier stappen legt hij uit waarom het schrijven van een brief effectiever is dan e-mail, telefoon of zelfs het uitschrijven van een rekening.

2. Change our culture, change our world

Nate Garvis praat in zijn TEDtalk over hoe je wetten en regels kunt inzetten om de wereld om ons heen te veranderen. 

3. The danger of silence

Slam poet en leraar Clint Smith zegtdat we zoveel tijd besteden aan het luisteren naar de dingen die mensen zeggen dat we zelden aandacht besteden aan de dingen die ze niet zeggen. 

4. Drawing on humor for change

Liza Donnelly, cartoonist van de New Yorker, deelt een verzameling wijze en grappige cartoons over het moderne leven — en vertelt hoe humor vrouwen de kracht kan geven om de regels te veranderen.

5. Let's design social media that drives real change

internetactivist en ICT-ingenieur Wael Ghonim is ervan overtuigd dat internet een krachtig veranderplatform kan zijn als we beleefdheid en bedachtzaamheid voorop stellen.

beeld: pixabay

Waardeer dit blogbericht:
0

Change in Site is hèt knooppunt op het gebied van Verandermanagement en Leiderschap. De redactie van CiS bestaat uit een team van jonge en enthousiaste professionals met een passie voor deze onderwerpen. Contact opnemen met de redactie kan via het contactformulier